Betonlook Microcement

Voor alle betonlook werkzaamheden werken we met Forcrete Microcement. Het verwerken van microcement met een unieke betonlook, doen we op verschillende manieren.

Zo kunnen we een prachtige betonlook badkamer maken. Een strak design, geen voegwerk meer, nagenoeg schimmelvrij en makkelijk schoon te maken. Je kan zelf kiezen wat voor look je wilt, een wat robuustere industriële look of juist Scandinavisch strak.

 

Met de betonlook maken we ook giet- en smeervloeren. De vloeren zijn super bestendig tegen krassen en zeer slijtvast. Hierdoor is de vloer zeer geschikt voor intensief gebruik, denk aan een eetkeuken. Verder heeft de vloer, in tegenstelling tot wat de look doet denken, een hoge antislip waarde. De vloer kan je daarom overal toepassen in je woning, maar ook bij bedrijven zoals, hotels, restaurants of in winkels. De vloer wordt ter plekke gesmeerd en kan in vrijwel iedere kleur gemaakt worden. Ook is de vloer een prima combinatie met vloerverwarming.

 

De betonlook is ook een super keuze voor de keuken. Denk aan het keukenblad, de achterwand en zelfs bijpassende meubels. Microcement is slijtvast, kras vrij, waterdicht en makkelijk schoon te maken. Wat dacht je van je keuken werkblad en tafel af te werken met hetzelfde materiaal en look?

Meer informatie over de betonloon microcement, een offerte opvragen of bespreken of het wat voor jouw huiskamer is?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.