Bouw, bouwen en bouwkundig

Ik zal me even voorstellen; aangenaam! Ik ben Rutger Walhout,  begin dertig en gelukkig getrouwd met mijn knappe vrouw Daphne. We hebben samen een 'hele' dierentuin, één hele lieve American Bully, twee eigenwijze katten en vijf kippen. Ik klus graag aan mijn eigen huis, drink graag een goed wijntje en CrossFit een paar dagen in de week. Momenteel woon ik in een eigen gebouwde tiny house in de tuin, terwijl ik zelf mijn huis bouw.   

  

In de bouw ben al bijna 20 jaar actief, waarvan 12 jaar zelfstandig. Jong gestart onder vaders toezicht in de infratechniek, waarna als snel HBO Bouwkunde is gevolgd. Vervolgens heb ik bij meerdere bouwbedrijven gewerkt en zo een brede bouwkundige kennis opgebouwd. In het begin als zelfstandige heb ik mij vooral gericht op de aanbouw, complete luxe chalets en tiny houses.  

 

De laatste jaren leg ik mij vooral toe op de ecologische afwerking en het decoratieve deel van de bouw. Hieraan vooraf heb ik meerdere cursussen gevolgd voor de leemstuc maar ook met merken als ForCrete en SanDeco. Ik heb een passie voor de ecologische invalshoek. Zo maak ik graag projecten met hout en isoleer ik met schapenwol of houtwol. 

Mocht je bouwkundig advies willen en/of hulp nodig hebben bij (ecologische) bouwwerkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact op!